فروشگاه اینترنتی شملان / آشپزی با شملان/ طرز تهیه راحتالحلقوم ساده و زعفرانی | دستور خانگی مرحلهبهمرحله
طرز تهیه راحتالحلقوم ساده و زعفرانی | دستور خانگی مرحلهبهمرحله
طرز تهیه راحت الحلقوم ساده و زعفرانی | دستور خانگی خوشمزه و کشدار
راحتالحلقوم یکی از شیرینیهای قدیمی و خوشمزه است که با بافتی نرم و ژلهای، همیشه محبوب بوده. در این آموزش، طرز تهیه راحتالحلقوم خانگی را به دو مدل ساده و زعفرانی یاد میگیری؛ با کمترین مواد و بافت کشدار و عالی!
مواد لازم برای تهیه راحت الحلقوم
- ۲ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه آب
- ½ پیمانه نشاسته ذرت
- ¼ پیمانه آب مخصوص حلکردن نشاسته
- ۱ قاشق غذاخوری گلاب
- ½ قاشق چایخوری جوهر لیمو یا چند قطره آبلیمو
- پودر نارگیل یا پودر قند برای غلتاندن
- برای نسخه زعفرانی: ۲ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده غلیظ شملان
طرز تهیه راحت الحلقوم ساده و زعفرانی
- در یک قابلمه، شکر و یک پیمانه آب را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر به آرامی حل شود. جوهرلیمو یا چند قطره آبلیمو را اضافه کنید تا شکرک نزند.
- نشاسته ذرت را در ¼ پیمانه آب سرد کاملاً حل کنید (بدون گلوله).
- مخلوط نشاسته را به شربت در حال جوش اضافه کرده و مدام هم بزنید تا مواد غلیظ و کشدار شود.
- گلاب را اضافه کنید و ۲۰–۳۰ دقیقه مواد را هم بزنید تا کاملاً براق و یکدست شود.
- برای نسخه زعفرانی: در همین مرحله زعفران دمکرده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- کف یک ظرف مربع یا مستطیلی را کمی چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید.
- مایه داغ را در ظرف ریخته و سطح آن را صاف کنید. اجازه دهید ۴–۵ ساعت در یخچال کامل سفت شود.
- بعد از سفت شدن، آن را برش زده و داخل پودر نارگیل یا پودر قند بغلتانید.
نکته: اگر بافت کشدارتر میخوای، مدت همزدن را کمی بیشتر کن تا راحتالحلقوم شفافتر و ژلهایتر بشه.
شما هم میتوانید نظر بدهید.
