فروشگاه اینترنتی شملان / آشپزی با شملان/ طرز تهیه موس زعفرانی با بیسکویت پستهای | دسر مجلسی و بدون فر
طرز تهیه موس زعفرانی با بیسکویت پستهای | دسر مجلسی و بدون فر
طرز تهیه موس زعفرانی با بیسکویت پستهای | دسر مجلسی و بدون فر
اگر به دنبال یک دسر خوشعطر، شیک و زعفرانی هستی که بدون فر و با کمترین زحمت آماده شود، موس زعفرانی با بیسکویت پستهای انتخاب فوقالعادهای است. این دسر بافتی لطیف و کرمی دارد و ترکیب زعفران شملان با بیسکویت پستهای، طعمی کاملاً خاص و مجلسی ایجاد میکند.

مواد لازم برای تهیه موس زعفرانی
- ۱ بسته بیسکویت ساده یا لیدی فینگر
- ۲ قاشق غذاخوری پودر پسته
- ۵۰ گرم کره ذوبشده
- ۲۰۰ گرم خامه قنادی
- ۱۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای
- ۴ قاشق غذاخوری شیر عسل یا شیر تغلیظشده شیرین
- ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری زعفران دمکرده غلیظ شملان
- ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین
- ¼ پیمانه آب سرد
طرز تهیه موس زعفرانی با بیسکویت پستهای
- بیسکویتها را پودر کرده و با کره ذوبشده و پودر پسته مخلوط کنید. سپس لایه نازکی از آن را کف ظرف یا لیوانها فشار دهید و ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- ژلاتین را روی آب سرد بپاشید، ۱۰ دقیقه صبر کنید سپس به روش بنماری کاملاً حل کنید.
- خامه قنادی را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
- پنیر ماسکارپونه را اضافه کرده و با خامه مخلوط کنید.
- شیر عسل و زعفران دمکرده را به مخلوط بیفزایید.
- ژلاتین حلشده را کمکم اضافه کرده و مواد را یکدست کنید.
- موس زعفرانی را روی لایه بیسکویتی بریزید و ظرف را حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد.
- پس از سرد شدن، با پودر پسته، خلال پسته یا گلمحمدی تزیین کرده و سرو کنید.
نکته: برای طعم لطیفتر میتوانید ۱ قاشق غذاخوری گلاب به موس اضافه کنید.
شما هم میتوانید نظر بدهید.